Level 1 Workshop - Birth Into Being Method - with Henriette Wieldraaijer in Dutch

Tweedaagse workshop door Henriëtte Wieldraaijer, opgeleid door Elena Tonetti-Vladimirova.

Deze workshop gaat in op de volgende onderwerpen en innerlijke processen:

* Onderwerpen:
- Limbische imprints: wat is ‘limbic imprinting’?
- Waarom is geboorte zo belangrijk: wat is trauma?
- Het wonder van jouw leven.

* Innerlijke processen:
- Één op één sessies: een duik in jouw diepste binnenste waarmee je dat wat jou tegenhoudt in het leven oplost. Je brengt dat wat het kostbaarst is weer tot leven.
- Limbic Imprint Recoding 1: krachtige innerlijke reis, healing van je eigen conceptie, prenatale periode en geboorte.

**** Voor wie is deze workshop een goede keuze? *****

Voor:
~ mensen die nieuwsgierig zijn;
~ mensen die bij zichzelf merken dat er zaken spelen die met de eerste periode van hun leven te maken hebben;
~ mensen die hun richting in het leven niet kunnen vinden / geen bevredigende relaties met anderen kunnen aangaan / dingen niet afmaken / dingen niet durven / geen initiatieven durven nemen / (sterke) innerlijke conflicten ervaren / enzovoort en die er klaar voor zijn om hierin verandering aan te brengen;
~ mensen die er klaar voor zijn om (nare ervaringen uit) het verleden achter zich te laten;
~ mannen en vrouwen die ernaar verlangen om een kind te krijgen en dit zo bewust en liefdevol mogelijk willen doen om daarna zo liefdevol mogelijk deze nieuwe mens te begeleiden;
~ aanstaande ouders die vol vertrouwen en goed voorbereid de bevalling in willen gaan, vanuit een krachtige positie in plaats vanuit angst;
~ geboortewerkers (Jouw onverwerkte ervaringen zijn van invloed op de energie tijdens de bevalling. Je zult nog meer in liefde aanwezig zijn voor de vrouw en haar partner);
~ mensen die willen voelen hoe fijn het is om te leven, om een lichaam te hebben en om hier te zijn;
~ …

Anna Myrte Korteweg, schrijfster van Vrije Geboorte, omschrijft op haar website heel mooi wat Birth into Being voor zwangeren kan doen: "Tijdens een Birth Into Being-sessie ga je terug naar de stilte in jezelf. De basis ligt bij 'in je lichaam zijn' en bij contact met de ademhaling. Vanuit deze basis ruim je op zachte doch zeer krachtige wijze negatieve patronen, angsten en overtuigingen uit de weg.

Het loslaten van dat wat je in de weg zit, opent de deur naar een vrije geboorte en een 'vrij moederschap'. Het is heerlijk (zowel voor jou als voor je kindje!) om volmondig en onvoorwaardelijk ja te zeggen tegen het groei- en geboorteproces dat zich door jou heen voltrekt. Zo kun je echt met hart en ziel gaan genieten van je zwangerschap en je bevalling.

In de sessie wordt een anker gemaakt, waar je jezelf tijdens de bevalling aan kunt herinneren: een onuitputtelijke en onverwoestbare bron van Liefde en Vertrouwen."

** Kosten:
De kosten voor deze tweedaagse workshop zijn 195 euro per persoon. Voor koppels is de bijdrage 350 euro. Je kunt dit bedrag overmaken naar NL45INGB0004678199 t.n.v. H. Wieldraaijer in Assen en o.v.v. BIB Assen 6/7 juli.

** Aanmelding:
Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar henriette.wieldraaijer@gmail.com. Vermeld in je e-mail ook even je telefoonnummer(s). Jouw aanmelding is definitief nadat ik je aanmeldings-email en betaling heb ontvangen. Inschrijving is op volgorde van binnenkomst van de betaling. Bij afmelden voor 27 juni mei worden €25,- administratiekosten berekend. Bij afmelden na 27 juni is het volledige bedrag verschuldigd tenzij je voor een betalende plaatsvervanger zorgt.

** Praktisch:
Het is de bedoeling dat je voor je eigen lunch en eventuele overnachting zorgt. Wil je informatie over overnachtingsmogelijkheden, email dan even naar henriette.wieldraaijer@gmail.com. De locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers. Verdere informatie volgt na aanmelding.

** Meer info over Birth into Being is hier te vinden:
www.henriette-wieldraaijer.nl/birthintobeing/
www.birthintobeing.com (Engelstalig)

WHEN
April 06, 2014 at 10am - April 07, 2014
CONTACT
Henriette Wieldraaijer · · +31 592 311 536

Will you come?


Showing 1 reaction

Please check your e-mail for a link to activate your account.