Birth As We Know It Film Screening and Mini -workshop

Watch our film, Birth As We Know It, and join for a mini-workshop.

Regelmatig vertoon ik de film ‘Birth as we know it‘. Deze film is gemaakt door Elena Tonetti-Vladimirova, de grondlegster van de Birth into Being Methode. Ik raad degenen die een Birth into Being Workshop willen doen, aan om deze film voorafgaand aan de workshop te bekijken.
In deze film wordt namelijk aan de hand van o.a. een aantal bewuste, natuurlijke bevallingen voelbaar hoe belangrijk de manier is waarop we geboorte geven en geboren worden. De film schept verder een duidelijk beeld van wat er echt nodig is om op een bewuste en krachtige manier geboorte te geven. Ook vertel ik meer over wat de Birth into Being Methode kan betekenen voor aanstaande ouders en mensen die met hun eigen geboorte en manier van leven aan de slag willen.

Birth as we know it is te zien in:

Eindhoven, 3 november bij Centrum voor Vrouwen. Aanmelden kan via Claudia van het Kaar (claudia@vanhetkaar.nl). Ontvangst vanaf 19.00 uur. Kosten: 10 euro.

Eindhoven, 13 november bij De Heremiet. Aanmelden of meer info opvragen kan via henriette.wieldraaijer@gmail.com. Deze vertoning is in de middag. Kosten: 10 euro.

Bij beide gelegenheden geef ik daarna een korte kennismakingsworkshop geïnspireerd op de Birth into BeingMethode. Hierin gaat het dan vaak om het ervaren waar jij innerlijk bent aangeraakt door deze film.

Birth into Being:

Wat als je je innerlijke kracht gevonden zou hebben?

Wat van jou zou je in de wereld brengen?

En wat als niets je meer tegen zou houden?

In de Birth into Being-workshops werk je met je vroegste ervaringen in dit leven. Via meditaties, lichaamswerk, ademhaling en eenvoudige maar diepgaande processen ontdek je weer wie je ten diepste bent en wat je hier komt doen.

Birth into Being-workshops (niveau 1 en 2) worden in Eindhoven gegeven in de weekenden van 6/7 en 20/21 december (onder voorbehoud).

Veel plezier! Hopelijk tot ziens :-)

Hosted by Henriette Wieldraaijer, contact for more information: 

0031 (0)592 311 536
0031 (0)612 105 462
WHEN
November 03, 2014 at 7pm - 10pm
WHERE
Centrum voor Vrouwen
Eindhoven, DR
Netherlands
Google map and directions
CONTACT
Henriette Wieldraaijer · 0031 (0)592 311 536

Will you come?


Showing 2 reactions

Please check your e-mail for a link to activate your account.