Birth into Being - niveau 1 en 2 - in Dutch with Henriette Wieldraaijer

Niveau 1

Deze tweedaagse workshop gaat in op de volgende onderwerpen en innerlijke processen:

* Onderwerpen:
– Limbische imprints: wat is ‘limbic imprinting’?
– Waarom is geboorte zo belangrijk: wat is trauma?
– Het wonder van jouw leven.

* Innerlijke processen:
– Één op één sessies: een duik in jouw diepste binnenste waarmee je dat wat jou tegenhoudt in het leven oplost. Je brengt dat wat het kostbaarst is weer tot leven.
– Limbic Imprint Recoding 1: krachtige innerlijke reis, healing van je eigen conceptie, prenatale periode en geboorte.

Niveau 2

Ben je in de eerste workshop als het ware opnieuw geboren, in de tweede workshop staat onder andere een proces centraal dat beperkende ervaringen uit je vroege jeugd in relatie tot je ouders opruimt en jou weer herverbindt met je intentie. Ga je in de eerste workshop naar de kern, naar de vroegste negatieve ervaring die in jouw lichaam ligt opgeslagen, en transformeer je deze ervaring, nu gaat het erom de energie vrij te maken die door latere ervaringen vast is komen te zitten.
Ook doe je een proces dat er op gericht is balans te brengen tussen jouw innerlijk kind, je innerlijke ouder en je innerlijke ‘elder’, de wijze. In ons dagelijks leven is er vaak onbegrip tussen het kind en de ouder en willen beiden dat hun behoeftes bevredigd worden. Dit zorgt voor stagnatie en het lekken van energie, het ‘vastzitten’. “Ga ik nu naar de sauna, of zal ik toch maar de e-mails beantwoorden?” of “Ik ben moe, ik wil uitrusten en slapen, maar ik moet …. “. Tijdens dit proces kunnen diepe innerlijke conflicten verwerkt worden.
Dit alles in dezelfde veilige, ondersteunende sfeer als in de eerste workshop. Deze processen zijn simpel maar diepgaand.
WHEN
April 23, 2015 at 6pm - April 27, 2015
WHERE
Roggel, Netherlands
Roggel, LI 6088
Netherlands
Google map and directions
CONTACT
Henriette Wieldraaijer · · 0592311536

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.