Birth into Being Introductie workshop Zutphen

Introductiedag Birth into Being:

Hoe is jouw reis hier op aarde begonnen?

BannerBIB_tekst_en_logos_300_dpi_CMYK.jpg

logo-hwdIn de ochtend beginnen we met de vertoning van de film “Birth as we know it”. In deze film wordt voelbaar hoe belangrijk de manier is waarop we geboorte geven en geboren worden. Zo zijn er een aantal geboortes te zien: bewuste, natuurlijke en zelfs orgastische bevallingen en daarnaast enkele keizersneden. De film schept verder een duidelijk beeld van wat er echt nodig is om op een bewuste en krachtige manier geboorte te geven.

Daarna gaan we dieper in op de impact van ieders geboorte op de rest van je leven en hoe daarmee ‘gewerkt’ kan worden. Een van de processen uit de Birth into Being Methode is de Limbic Imprinting Recoding Meditation. Deze doen we in de middag. Dit is een meditatie met een zeer dynamisch gedeelte en een meer innerlijk gedeelte waarbij de reis van voor je conceptie tot na de geboorte opnieuw gemaakt wordt. Let op: deze meditatie kan je leven veranderen…

Over Birth into Being:
In de eerste workshops werk je met je vroegste ervaringen in dit leven, in de volgende workshops ook met ervaringen uit latere periodes. Via meditaties, dans, lichaamswerk, ademhaling en eenvoudige maar diepgaande processen ontdek je weer wie je ten diepste bent en wat je hier komt doen. De Birth into Being Methode bestaat uit 20 processen en 19 oefeningen die elk vanuit een andere invalshoek hierbij hun werk doen. Het uitgangspunt is jou te laten ervaren waar je ten diepste naar verlangt. Of waar je als baby, kind of jong volwassene het diepste naar verlangde.

Henriëtte 3Henriëtte Wieldraaijer is in 2007 begonnen met haar praktijk als reflexzonetherapeut. Daarnaast heeft ze op het gebied van zwangerschap en geboorte diverse trainingen gevolgd; onder andere bij Elena Tonetti, de grondlegster van de Birth into Being Methode en de maakster van de documentaire “Birth as we know it”. Momenteel geeft zij in Nederland Birth into Being workshops.

Programma:
9.30: Aankomst met koffie/thee
10.00: Aanvang Film Birth into Being
12.30: Lunchen en bezoek aan de expositie BIRTH DAY.
15.00: Aanvang tweede deel.
18.00: Einde

Entree prijs: € 75,00 (incl. entree BIRTH DAY)

Informatie: www.henriette-wieldraaijer.nl of www.degeboortenis.nl 

WHEN
May 17, 2015 at 10am - 6pm
WHERE
Het Packhuys
Berkelkade 15
Zutphen 7201 JE
Netherlands
Google map and directions
CONTACT
Henriette Wieldraaijer · · +31 592 311536

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.