Birth into Being - Niveau 1 - with Henriette Wieldraaijer

25 and 26 September
Birth into Being - Niveau 1
Assen
Wat van jou wil jij tot uitdrukking brengen in jouw kostbaar leven? Wat wil jouw ziel leven in dit leven? En wat houdt jou daarbij tegen? En wat als niets je tegen zou houden?
 
De workshop Birth into Being op donderdag 25 en vrijdag 26 september geeft je de kans om diep in jezelf te duiken en daar het meest kostbare weer terug te vinden. 
 
Val je onder een van de volgende beschrijvingen?
- een spiritueel 'zoeker';
- een stel met een zwangerschapswens of al in verwachting;
- een man of vrouw die de kwaliteit van zijn of haar leven wil verbeteren;
- een geboortewerker.
Dan kon deze workshop wel eens erg geschikt voor je zijn!
 
Toen wij, als zielen, de brochure van de aarde bekeken, en er vanuit een liefdes- en eenheidsbewustzijn voor kozen om hier naartoe te komen, konden we niet weten dat het leven niet alleen maar rozegeur en maneschijn zou zijn. Nee, ook lijden hoorde erbij. Pijn, verdriet, eenzaamheid, afschuw. Dit lijden leerde ons onder andere dat het niet veilig was om hier te zijn, in dit lichaam. Voor sommige mensen begon dit al tijdens het verblijf in de baarmoeder. Anderen ervoeren een traumatische geboorte en voor weer anderen kwamen de trauma's later in het leven.
 
Omdat het zenuwstelsel van een foetus en baby zo enorm gevoelig is, zoveel gevoeliger dan dat van een volwassene, bepalen deze eerste (!) indrukken in ons leven, hoe wij het leven ervaren. En blijven ervaren!. Al deze ervaringen worden namelijk opgeslagen in het zenuwstelsel: de limbische imprints. Zo kan een chaotische geboorte leiden tot een chaotisch leven. En een vredige, liefdevolle geboorte zal tot een vrediger, harmonieuzer leven leiden. Zo simpel is het!
 
We kunnen nooit de manier veranderen waarop onze conceptie plaatsvond, hoe we zijn gegroeid in het vruchtwater van de baarmoeder, of hoe we zijn geboren. Maar we kunnen wel nieuwe gelukzalige herinneringen creëren! Herinneringen aan een welkom in de meest bewuste, gelukzalige en liefdevolle sfeer die maar mogelijk is. Dit is wat we doen tijden de Limbic Imprint Recoding Meditation op dag 1 of 2.
 
Deze nieuwe 'herinneringen' leren ons dat leven niet pijnlijk hoeft te zijn en dat we kunnen stoppen met het herhalen van pijnlijke of beperkende patronen. We gaan als het ware nieuwe software downloaden in ons systeem, náást de originele imprints.
Naast deze innerlijke helende reis, die een prachtige transformerende werking kan hebben, doen we ook een-op-een-sessies waarbij je voorbij het verhaal gaat en direct je lichaam laat spreken. 
Deze workshop is iets om te ervaren. En dat kan op 25 en 26 september in Assen.
Van 10 tot ongeveer 16.30 uur (eindtijd is afhankelijk van dynamiek in de groep).
Een uur lunchpauze.
Kosten: 195 euro.
Aanmelding: stuur een e-mailtje naar henriette.wieldraaijer@gmail.com met daarin je naam en je mobiele telefoonnummer. Je ontvangt dan een e-mail met verdere informatie.
Ik ben opgeleid door Elena Tonetti-Vladimirova. Zij heeft de Birth into Being-beweging gecreëerd en zij is een van de de grondlegsters van de natuurlijke geboortebeweging in Rusland in de jaren 80 en tevens maakster van de film Birth as we know it.
Je kunt een kijkje nemen op www.birthintobeing.com.  Je kunt daar de film Birth as we know it downloaden voor 12 dollar. Als je mee wilt doen aan de workshop, raad ik je aan om de film vantevoren te bekijken. Meer weten? Mail me even.
Reizen we samen een stukje op? 
WHEN
September 25, 2014 at 10am - September 26, 2014
WHERE
Assen
Assen, DR
Netherlands
Google map and directions
CONTACT
Henriette Wieldraaijer ·

Will you come?


Showing 1 reaction

Please check your e-mail for a link to activate your account.