Level 2 Birth into Being Method with Henriëtte Wieldraaijer in Dutch

Birth into Being:

Wat als niets je meer tegen zou houden?

Wat van jou zou je in de wereld brengen?

In de eerste Birth into Being workshops werk je met je vroegste ervaringen in dit leven, in de volgende workshops ook met ervaringen uit latere periodes. Via meditaties, lichaamswerk, ademhaling en eenvoudige maar diepgaande processen ontdek je weer wie je ten diepste bent en wat je hier komt doen. De Birth into Being Methode bestaat uit 17 processen en 19 oefeningen die elk vanuit een andere invalshoek hierbij hun werk doen. Het uitgangspunt is jou te laten ervaren waar je ten diepste naar verlangt.

Ben je in de eerste workshop als het ware opnieuw geboren, in de tweede workshop staat onder andere een proces centraal dat beperkende ervaringen uit je vroege jeugd in relatie tot je ouders opruimt en jou weer herverbindt met je intentie. Ga je in de eerste workshop naar de kern, naar de vroegste negatieve ervaring die in jouw lichaam ligt opgeslagen, en transformeer je deze ervaring, nu gaat het erom de energie vrij te maken die door latere ervaringen vast is komen te zitten.
***
Ook doe je een proces dat er op gericht is balans te brengen tussen jouw innerlijk kind, je innerlijke ouder en je innerlijke ‘elder’, de wijze. In ons dagelijks leven is er vaak onbegrip tussen het kind en de ouder en willen beiden dat hun behoeftes bevredigd worden. Dit zorgt voor stagnatie en het lekken van energie, het ‘vastzitten’. “Ga ik nu naar de sauna, of zal ik toch maar de e-mails beantwoorden?” of “Ik ben moe, ik wil uitrusten en slapen, maar ik moet …. “. Tijdens dit proces kunnen diepe innerlijke conflicten verwerkt worden.
***
Dit alles in dezelfde veilige, ondersteunende sfeer als in de eerste workshop. Deze processen zijn simpel, diepgaand en leiden vaak tot een magisch theater waarna je weer vervuld en opgeladen je pad kunt vervolgen.
WHEN
January 31, 2015 at 10am - February 01, 2015
WHERE
Eindhoven
Eindhoven, NB 5611
Netherlands
Google map and directions
CONTACT
Henriette Wieldraaijer · · +31612105462
TICKETS
€195.00 EUR · Purchase tickets

Will you come?

NOTE: After RSVP, you will still need to purchase a ticket here

Be the first to comment

Please check your e-mail for a link to activate your account.